Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 55g21kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g8.2g16kcal0.2g0.3g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.6g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g14g10kcal1.1g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g152kcal7.4g12.2g7.2g3.2g
Valittu annoskoko87g76kcal3.7g6.1g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g38kcal1.9g3.1g1.8g0.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154