Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g7.3g11kcal2g0.1g0.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g11g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g6.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g78kcal5.4g8.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko87g39kcal2.7g4.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g20kcal1.4g2.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271