Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4g20kcal1g1.3g1.2g1.1g
Mantelilastu (A la meira)3.1g19kcal0.8g0.2g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g369kcal12.4g54g10.4g5.8g
Valittu annoskoko87g185kcal6.2g27g5.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna44g92kcal3.1g13.5g2.6g1.5g
Arvot/100g100g212kcal7.1g30.9g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640