Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl11g38kcal1.6g6.3g0.8g1.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)42g17kcal1.6g2.7g0g0g
Mustikka metsä- 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.4g9kcal0.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g205kcal6.8g18g11.8g2.4g
Valittu annoskoko87g102kcal3.4g9g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g51kcal1.7g4.5g3g0.6g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.3g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111