Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g6.8g22kcal3.4g2g0g0.4g
Tumma makarooni (Torino)34g118kcal5.4g21.5g0.9g2g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ketsuppi, Felix2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g356kcal21.8g50.8g6.4g5.4g
Valittu annoskoko88g178kcal10.9g25.4g3.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna44g89kcal5.5g12.7g1.6g1.4g
Arvot/100g100g203kcal12.5g29g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138