Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka5.2g16kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.6g3.9kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g24g73kcal6.4g0.5g4.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,339g26kcal4.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g288kcal27.2g11.8g14g3.2g
Valittu annoskoko88g144kcal13.6g5.9g7g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g72kcal6.8g3g3.5g0.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.7g8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289