Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 37g10kcal1.2g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g358kcal11.6g43.6g14.4g2g
Valittu annoskoko88g179kcal5.8g21.8g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna44g90kcal2.9g10.9g3.6g0.5g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589