Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g11g64kcal2g0.5g5.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.1g1.9kcal0.3g0.2g0g2.3g
Tattarijauho, Myllynparas7.3g25kcal1g4.9g0.1g0.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g5.2g19kcal0.9g2.5g0.4g0.8g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g308kcal8.8g17.2g22g10.6g
Valittu annoskoko87g154kcal4.4g8.6g11g5.3g
Annoskoko puolitettuna44g77kcal2.2g4.3g5.5g2.7g
Arvot/100g100g176kcal5g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365