Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)55g37kcal0.9g8.1g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%11g32kcal3.7g0g1.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g22g19kcal0.3g1g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g175kcal9.8g18.2g7g0.2g
Valittu annoskoko88g88kcal4.9g9.1g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g44kcal2.5g4.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629