Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Meetwursti Hk,kotimainen3.9g16kcal0.8g0g1.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 3.6g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g3.6g13kcal1g0.1g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g115kcal5.4g5.6g7.6g1.6g
Valittu annoskoko88g57kcal2.7g2.8g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g29kcal1.4g1.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g66kcal3.1g3.2g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463816