Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%57g164kcal17.5g0.9g9.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3g18kcal0.6g0.2g1.6g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g393kcal41.6g3.8g22.4g0g
Valittu annoskoko88g196kcal20.8g1.9g11.2g0g
Annoskoko puolitettuna44g98kcal10.4g1g5.6g0g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871