Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g3.1g14kcal0.6g0g1.3g0.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3.1g18kcal0.7g0.6g1.6g0.2g
Siirappi 2.9g8.8kcal0g2.2g0g0g
Hiiva, 50g1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale10g36kcal1.5g5.8g0.7g0.5g
Grahamjauho 29g96kcal3.1g17.7g0.6g2.9g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl8.3g28kcal1.2g5.3g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g403kcal14.4g63.2g9g9.8g
Valittu annoskoko88g201kcal7.2g31.6g4.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna44g101kcal3.6g15.8g2.3g2.5g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.1g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286