Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g17g4.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 24g17kcal0.4g3.4g0g0.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g138kcal9.2g9.4g6.4g1.4g
Valittu annoskoko88g69kcal4.6g4.7g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g35kcal2.3g2.4g1.6g0.4g
Arvot/100g100g79kcal5.2g5.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759