Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 9g4kcal0.9g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 31g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Soijajauho vähärasvainen 2g7.6kcal0.9g0.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.8g25kcal3.9g2.3g0g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 7.8g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g183kcal14.6g23.2g2.8g2.4g
Valittu annoskoko88g92kcal7.3g11.6g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g46kcal3.7g5.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.3g13.2g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297