Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g21g28kcal1.9g3.8g0.5g0.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g7.8g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki16g13kcal2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g265kcal9g13.6g19.2g2.8g
Valittu annoskoko88g132kcal4.5g6.8g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g66kcal2.3g3.4g4.8g0.7g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143