Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.9g0.9kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)14g19kcal2.9g0g0.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow7.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g99kcal9.2g1.4g6.2g0.4g
Valittu annoskoko88g50kcal4.6g0.7g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal2.3g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.8g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836