Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g37g127kcal4.3g26.5g0.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g18g27kcal4g0.8g0.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g9g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g381kcal20g56.6g7.6g0.6g
Valittu annoskoko88g191kcal10g28.3g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g95kcal5g14.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11.4g32.2g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733