Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali562g119kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Jauheliha, sika-nauta 250g553kcal43.7g0g42.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1413kcal103.6g44.6g90.6g25.4g
Valittu annoskoko870g706kcal51.8g22.3g45.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna435g353kcal25.9g11.2g22.7g6.4g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213