Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g451g811kcal110.9g13.1g34.7g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g301g361kcal8.4g15.3g30.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g23g26kcal0.2g5.2g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2714kcal242g76.4g160g5.2g
Valittu annoskoko870g1357kcal121g38.2g80g2.6g
Annoskoko puolitettuna435g679kcal60.5g19.1g40g1.3g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117