Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka130g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 130g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5g16kcal0g3.9g0g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g5g8.5kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g679kcal15.6g80.2g25.4g25.4g
Valittu annoskoko870g340kcal7.8g40.1g12.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna435g170kcal3.9g20.1g6.4g6.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091