Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)324g32kcal4.9g0g1.9g275g
Ruisjauho Pirkka2589g7895kcal251.1g1579g51.8g388.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1402g4487kcal193.5g813.2g44.9g175.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g431g604kcal60.4g60.4g14.7g207.1g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g65g259kcal0g64.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3775g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g119g427kcal53.4g47.5g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g27409kcal1126.6g5129.6g240.8g2091.4g
Valittu annoskoko8704g13704kcal563.3g2564.8g120.4g1045.7g
Annoskoko puolitettuna4352g6852kcal281.7g1282.4g60.2g522.9g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040