Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 4272g1658kcal18.8g290.5g21.4g111.1g
Kananmuna kuoreton 2350g3352kcal293.7g7g240.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g53g29kcal3.2g1.6g1.1g53.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1068g6408kcal256.3g70.5g576.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl961g8651kcal0g0g961.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g40196kcal1144g739.2g3602.4g329g
Valittu annoskoko8704g20098kcal572g369.6g1801.2g164.5g
Annoskoko puolitettuna4352g10049kcal286g184.8g900.6g82.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794