Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5340g4322kcal83.8g898.7g2.7g160.2g
Sipuli (kuorittu)587g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1068g908kcal15g47g74.8g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g10868kcal217g1964.8g157.8g340.4g
Valittu annoskoko8704g5434kcal108.5g982.4g78.9g170.2g
Annoskoko puolitettuna4352g2717kcal54.3g491.2g39.5g85.1g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920