Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1121g3810kcal156.9g627.6g75.1g123.3g
Vesi2802g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)4203g1681kcal155.5g273.2g4.2g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Pellavansiemenöljy420g3782kcal0g0g420.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl140g897kcal19.6g4.8g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17416g20361kcal664.2g1814g1176g248g
Valittu annoskoko8708g10180kcal332.1g907g588g124g
Annoskoko puolitettuna4354g5090kcal166.1g453.5g294g62g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111