Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g37g20kcal2.2g1.1g0.7g36.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 175g111kcal5.3g8.4g6.1g0g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)70g70kcal11.2g0.7g2.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)175g140kcal3.7g22.8g2.8g6.5g
Ketsuppi, Pirkka53g56kcal0.5g13.1g0g0.6g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)26g50kcal0.1g11.8g0.2g1.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g88g289kcal23.6g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1743g2952kcal141.4g117g210.6g90g
Valittu annoskoko872g1476kcal70.7g58.5g105.3g45g
Annoskoko puolitettuna436g738kcal35.4g29.3g52.7g22.5g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458