Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4808g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g800g240kcal8g42.4g2.4g19.2g
Herne 800g551kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1600g1200kcal65.6g200g12.8g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Persilja 224g61kcal3.1g2.5g0.4g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17424g4396kcal246.4g685.6g39.6g140.2g
Valittu annoskoko8712g2198kcal123.2g342.8g19.8g70.1g
Annoskoko puolitettuna4356g1099kcal61.6g171.4g9.9g35.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436