Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g167g108kcal2.7g25g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit83g22kcal0.8g4g0.3g1.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g75g21kcal0.8g3.6g0.3g2.3g
Vihreä papu, pitkä42g11kcal0.8g1.7g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1745g906kcal74.6g69.6g37.4g10.4g
Valittu annoskoko873g453kcal37.3g34.8g18.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna436g226kcal18.7g17.4g9.4g2.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856