Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1000g1100kcal30g32g100g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1560g858kcal26.5g103g37.4g18.7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g1120g3360kcal95.2g604.8g50.4g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3200g5376kcal640g0g320g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g80g136kcal4.4g12.9g7.4g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g80g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio480g1392kcal124.8g0g100.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1200g3420kcal372g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g31305kcal2586g1510g1640.2g37.4g
Valittu annoskoko8720g15652kcal1293g755g820.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna4360g7826kcal646.5g377.5g410.1g9.4g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364