Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4812g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g801g240kcal8g42.4g2.4g19.2g
Herne 801g552kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1602g1201kcal65.7g200.2g12.8g0g
Sipuli 480g145kcal6g23.1g1g8.2g
Persilja 224g61kcal3.1g2.5g0.4g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g4400kcal246.6g686.2g39.6g140.2g
Valittu annoskoko8720g2200kcal123.3g343.1g19.8g70.1g
Annoskoko puolitettuna4360g1100kcal61.7g171.6g9.9g35.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436