Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g300g105kcal11.1g12.9g1.2g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 225g775kcal12.4g171.3g2.7g2.8g
Becel olive (Becel), annos 100g45g157kcal0g1.3g17.1g0g
Mansikka 150g70kcal0.7g12.6g0.3g2.8g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g2792kcal49.6g533.2g42.8g13.8g
Valittu annoskoko873g1396kcal24.8g266.6g21.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna437g698kcal12.4g133.3g10.7g3.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108