Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 129g170kcal3.4g4.1g15.4g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.9g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g75g97kcal9.8g0.2g6.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale64g39kcal6.4g3.2g0.2g47g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl19g170kcal0g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1746g2996kcal199g23.2g236g97.8g
Valittu annoskoko873g1498kcal99.5g11.6g118g48.9g
Annoskoko puolitettuna437g749kcal49.8g5.8g59g24.5g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796