Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4797g3035kcal143.9g230.3g167.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g624g1996kcal68.6g399.1g13.7g68.6g
Vehnäjauho, sunnuntai1247g4366kcal149.7g885.6g26.2g37.4g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Voi 480g3480kcal5.7g1.9g390g0g
Rypsiöljy 432g3818kcal0g0g431.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1127g1415kcal124g2.9g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g36219kcal983.8g3039.6g2262.6g212g
Valittu annoskoko8736g18110kcal491.9g1519.8g1131.3g106g
Annoskoko puolitettuna4368g9055kcal246g759.9g565.7g53g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197