Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g154g554kcal69.3g61.6g9.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3780g13230kcal453.6g2683.8g79.4g113.4g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 490g1118kcal65.2g75.5g22g183.7g
Oivariini vähärasvainen42g231kcal0.4g0.4g25.2g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g30267kcal1177g5642.6g271.6g594.2g
Valittu annoskoko8736g15133kcal588.5g2821.3g135.8g297.1g
Annoskoko puolitettuna4368g7567kcal294.3g1410.7g67.9g148.6g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590