Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1403g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g77g278kcal34.7g30.9g4.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1824g6257kcal185.8g1276.6g21.9g63.8g
Oliiviöljy 473g4187kcal0g0g473.4g0g
Hapankaali 2806g789kcal30g120.6g5.3g57.5g
Tomaattimurska Eldorado316g63kcal3.8g11g0.3g4.4g
Ketsuppi, Felix379g341kcal3.8g79.5g1.9g0g
Oregano, kuivattu 11g32kcal1.2g2.3g1.1g4.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1403g5050kcal406.8g23.8g392.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g34222kcal1332.2g3145.4g1802.6g260.4g
Valittu annoskoko8736g17111kcal666.1g1572.7g901.3g130.2g
Annoskoko puolitettuna4368g8556kcal333.1g786.4g450.7g65.1g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150