JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai3969g13891kcal476.3g2817.9g83.3g119.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g262g2355kcal0g0g261.7g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g44g8.7kcal0g2.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2181g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 57g1.5kcal0.4g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2224g5116kcal645.1g55.6g266.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g42745kcal2243.6g5752.6g1223.8g238.2g
Valittu annoskoko8736g21373kcal1121.8g2876.3g611.9g119.1g
Annoskoko puolitettuna4368g10686kcal560.9g1438.2g306g59.6g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628