Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g4885g15631kcal488.5g3175g97.7g512.9g
Vesi3757g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g31262kcal977g6350g195.4g1025.8g
Valittu annoskoko8736g15631kcal488.5g3175g97.7g512.9g
Annoskoko puolitettuna4368g7816kcal244.3g1587.5g48.9g256.5g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774