Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1756g983kcal149.2g87.8g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu892g1124kcal98.1g2.7g80.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%84g211kcal11.8g9.3g4.7g41.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit225g899kcal89.9g36g44.9g33.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale70g42kcal7g3.5g0.2g51.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g983g944kcal41.3g167.1g2g48.2g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g351g63kcal7.4g0.7g1.4g9.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen492g683kcal93.4g0g34.4g0g
Katkarapu 492g336kcal71g0g5.4g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g351g485kcal94.8g0g12.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g70g11kcal0.7g1.4g0.1g1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä864g1313kcal269.5g0g25g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g351g176kcal3.5g42.1g3.5g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1756g4389kcal316g26.3g333.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g23316kcal2507.2g753.8g1102.6g370.6g
Valittu annoskoko8736g11658kcal1253.6g376.9g551.3g185.3g
Annoskoko puolitettuna4368g5829kcal626.8g188.5g275.7g92.7g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878