Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 1202g2549kcal119.3g10.9g228.3g0.4g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1803g1027kcal25.2g223.5g3.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 721g214kcal13.7g25.2g1.9g17.6g
Vesi, vesijohtovesi 4807g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix120g60kcal1.8g12g0.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g36g43kcal0.9g2.2g3.2g0.5g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Ruohosipuli 24g5.4kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g7934kcal327.6g566.8g477g51g
Valittu annoskoko8736g3967kcal163.8g283.4g238.5g25.5g
Annoskoko puolitettuna4368g1984kcal81.9g141.7g119.3g12.8g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845