Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1002g1102kcal30.1g32.1g100.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1563g860kcal26.6g103.1g37.5g18.8g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g1122g3366kcal95.4g605.9g50.5g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3206g5386kcal641.2g0g320.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g80g136kcal4.4g12.9g7.5g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g80g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio481g1395kcal125g0g101g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1202g3426kcal372.7g0g204.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g31362kcal2591g1512.6g1643.6g37.6g
Valittu annoskoko8736g15681kcal1295.5g756.3g821.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna4368g7841kcal647.8g378.2g410.9g9.4g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364