Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5421g4388kcal85.1g912.4g2.7g162.6g
Kesäkurpitsa zucchini 3187g575kcal17.8g79.7g12.7g22.3g
Mineraalisuola keskiarvo 33g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy94g823kcal0g0g93.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17472g11573kcal206g1984.2g217.8g369.8g
Valittu annoskoko8736g5786kcal103g992.1g108.9g184.9g
Annoskoko puolitettuna4368g2893kcal51.5g496.1g54.5g92.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773