Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 53g202kcal20.2g24.3g1.2g5.4g
Kaali, valkokaali244g52kcal2.9g8.3g0.5g5.1g
Sipuli (käsittelemätön)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1749g577kcal48.8g78.6g4g26g
Valittu annoskoko875g289kcal24.4g39.3g2g13g
Annoskoko puolitettuna437g144kcal12.2g19.7g1g6.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437