Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4793g10929kcal910.8g0g814.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu180g108kcal1.8g8.1g7.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)599g2217kcal83.3g434.4g15g24.6g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g1198g360kcal12g65.9g7.2g18g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1079g2452kcal54.6g189.1g151.9g62.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste899g3236kcal260.6g15.3g251.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17496g38603kcal2646.2g1425.6g2495.8g210.4g
Valittu annoskoko8748g19301kcal1323.1g712.8g1247.9g105.2g
Annoskoko puolitettuna4374g9651kcal661.6g356.4g624g52.6g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308