Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 192g146kcal3.6g29.8g0.4g1.9g
Parsakaali (Pirkka)121g36kcal5.6g2.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.3g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g34g113kcal7.4g0.1g9.4g0g
Vesi484g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g620kcal34.6g70g20.8g5.2g
Valittu annoskoko875g310kcal17.3g35g10.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna438g155kcal8.7g17.5g5.2g1.3g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056