Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 438g907kcal70.9g0g70g0g
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1999kcal152.4g29.8g141.8g18.4g
Valittu annoskoko875g999kcal76.2g14.9g70.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna438g500kcal38.1g7.5g35.5g4.6g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914