Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 175g572kcal17.8g116g1.9g5.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Amerikan Pekoni filee, HK66g105kcal13.8g0.2g59g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa66g197kcal15.1g0g15.1g0g
Maito, Kevyt175g80kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2741kcal186.4g272.8g203.2g16.6g
Valittu annoskoko875g1370kcal93.2g136.4g101.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna437g685kcal46.6g68.2g50.8g4.2g
Arvot/100g100g157kcal10.7g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094