Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 66g241kcal6.9g49.3g0.7g3.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%175g105kcal5.6g12.4g3.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)55g111kcal2.2g19.3g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g53g76kcal6.7g0.2g5.9g0g
Lohi tuoresuolattu 438g788kcal106g0g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2641kcal254.8g162.4g104.2g7g
Valittu annoskoko875g1320kcal127.4g81.2g52.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna438g660kcal63.7g40.6g26.1g1.8g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281