Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 701g1552kcal122.6g0g119.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)26g33kcal0.9g1.1g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fetajuusto, Valio79g213kcal15g0.8g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3740kcal289.6g5.6g286.8g0.2g
Valittu annoskoko875g1870kcal144.8g2.8g143.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna438g935kcal72.4g1.4g71.7g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923