Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow225g191kcal10.3g33.7g1.1g11.2g
Soijanakki, hälsans kök169g412kcal30.4g11.8g27g0g
Purjosipuli 84g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1592kcal93.2g165.2g57.4g31.4g
Valittu annoskoko875g796kcal46.6g82.6g28.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna438g398kcal23.3g41.3g14.4g7.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794