Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%2799g5934kcal503.8g0g335.9g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Salaatti, jäävuori tuore1749g175kcal19.2g14g3.5g17.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen875g175kcal5.2g33.2g2.6g12.2g
Kurkku 1050g115kcal5.9g14.7g1g7.3g
Feta Patros 200 g700g1665kcal112.4g4.9g132.9g0g
Paprika, punainen525g135kcal4.7g24.1g2.1g10.5g
Kermaviili Ingman 10%700g840kcal21.7g30.8g70g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g18574kcal1354.8g277g1132.4g106.8g
Valittu annoskoko8764g9287kcal677.4g138.5g566.2g53.4g
Annoskoko puolitettuna4382g4644kcal338.7g69.3g283.1g26.7g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271