Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 841g3160kcal100.9g0g311g0g
Sipuli 841g254kcal10.5g40.3g1.7g14.3g
Valkosipuli 79g85kcal6.2g12.8g0.5g1.6g
Tomaattimurska 2802g824kcal15.7g148.5g5.6g53.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g1681g4371kcal50.4g1.7g453.9g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g841g1849kcal84.1g0g168.1g0g
Kalkkuna 1681g3295kcal528.5g0g129.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g27676kcal1592.6g406.6g2141.2g138.2g
Valittu annoskoko8764g13838kcal796.3g203.3g1070.6g69.1g
Annoskoko puolitettuna4382g6919kcal398.2g101.7g535.3g34.6g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150